Ocean Groepsverzekeringen

Ocean Groepsverzekeringen is een intermediair welke zich gespecialiseerd heeft in groepsverzekeringen. Dit zijn verzekeringen voor een specifieke doelgroep, die in nauwe samenwerking met de overkoepelende organisatie of vereniging worden ontwikkeld.

 

Ocean Groepsverzekeringen is opgericht door Trudy Pronk. Zij heeft als marketeer, vele tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen van verzekeringsproducten. Ocean heeft zich ontwikkelt als de specialist in dit specifieke verzekeringssegment.

 

Zo werkt Ocean al vele jaren samen met onder andere diverse patiëntenverenigingen en de ANBOS (schoonheidsspecialisten).

 

Het specialisme van Ocean

Een Affinity Group is een groep gelijksoortige personen, die door een gezamenlijk belang of beginsel bijeengehouden worden. Dit kan zich uiten in een bepaalde beroepsgroep, bepaalde werkgever, bepaalde belangenvereniging etc.

Door deze gemeenschappelijkheid te identificeren en te rubriceren wordt het mogelijk bepaalde risico’s die specifiek zijn voor deze groep of overkoepelende organisatie te kaart te brengen. Dit gebeurt vaak na gedegen marktonderzoek. Hierna wordt dan met de steun en betrokkenheid van de overkoepelende organisatie of doelgroep een specifiek verzekeringsproduct ontwikkeld.

Door o.a. het volume en de specifieke kennis van Ocean worden de verzekeringsproducten ontwikkelt die uniek en zeer vernieuwend zijn.

 

Women’s well-being

Samen met Care for Women heeft Ocean Groepsverzekeringen een verzekering ontwikkelt die dekking biedt voor vrouwen die te maken krijgen met een vrouwelijke vorm van kanker, te weten Women’s well-being.

 

 

Voor meer informatie kunt ook terecht op de website van Ocean Groepsverzekeringen:

www.oceangroepsverzekeringen.nl

 

In ons Privacy statement lees u meer over hoe we met uw gegevens omgaan:

Privacy statement